Projectart creatief 

creatieve workshops I cursussen I projecten mozaieken

Workshops mozaieken

Ik werk voornamelijk met glas mozaiek. Ik heb veel keus in verschillende mozaiek tegeltjes en glasstukken. Glas mozaiek is vorstbestendig.

Je leert de technieken en krijgt uitleg hoe je het beste met de gereedschappen om te gaan.

De workshop duurt 3 uur. Als het werk niet af is, kan je het werk thuis afmaken. Voor het voegen van het werkstuk moet de lijm 24 uur drogen. Je krijgt een beschrijving en voegmiddel mee naar huis.

De workshop is geschikt om alleen een object te mozaieken maar ook super leuk om een gezamenlijk project met een groep te maken.

Naast de aandacht voor de techniek leer je ook kijken naar mozaiek met een knipoog. Je hoeft niet altijd met dezelfde dikte van tegels te werken. Je kunt bijvoorbeeld ook mozaïeken met een dierbare steen die je ooit hebt gevonden. Of wat dacht je van kralen of dat kopje van je oma of stukjes van die mooie schaal die kapot gevallen is.
Je kan zelf gekke, leuke of dierbare dingen meenemen om in je object te verwerken. Overleg bij het reserveren van de workshop dan even of het geschikt is om mee te mozaieken. Je zal niet de eerste zijn die meedoet aan de trend om te hergebruiken.

E-mailen